Ismerd meg csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Kedves Érdeklődő! Üdvözöllek honlapunkon!

"Merjünk Boldognak lenni, ez a legszebb bátorság"

Mindenkinek vannak álmai, tervei, céljai és pénzügyei. De sokan nem ismerik a lehetőségeket, ezáltal nem is mernek nagyobbat álmodni.

Cégcsoportunk azért jött létre, hogy minél több embernek tudjunk segíteni. Pénzügyi szakembereinkkel és szerződött vállalkozóinkkal együtt dolgozva megvalósítjuk elképzeléseidet.

Fő profilunk a vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatások kihelyezése. A banki ügyintézéstől egészen a kivitelezésig mindent elintézünk. Nem kell a bankban sorban állni, különböző nyomtatványok kitöltésével foglalkozni, megbízható vállalkozó után nyomozni, anyagbeszerzéssel bajlódni és még sorolhatnám. Mindezt akár önerő nélkül, mert mi minden költséget előre megfinanszírozunk.

De ha éppen a költségvetést nem fedezi a támogatási összeg, teljeskörű hitelügyintézést is biztosítunk számodra. Hitelközvetítő munkatársaink 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, regionális viszonylatban is elismertek és megbecsültek.

Amennyiben lakásvásárlásban gondolkozol, ezen se fájjon a fejed. Csapatunk ingatlanközvetítéssel is foglalkozik, megtaláljuk számodra az igényeidnek megfelelő otthont.

Független alkuszaink 16 hazai biztosító társaság ajánlataival állnak a rendelkezésedre. Felmérjük valós pénzügyi igényeid és kidolgozzuk azt az ajánlatot, amellyel hitünk és tudásunk szerint a legjobban szolgáljuk a te érdekeid.

"A gondolataival bárki megérinthet bárkit. Ez a gondolat szabadsága, és ebben senki nem tud korlátozni téged!"

Ha már megvan a CÉL akkor GONDOLD VÉGIG!

Mennyibe kerül mindez?

Mennyi vissza nem térítendő támogatást kapok?

Mennyi önerővel rendelkezem?

Miért fontos számomra mindez?

GONDOLKOZZ! SZÁMOLJ! HASZNÁLD KI A VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST!